hime-1

home-2

Gif

Shoqata e “Ushqimit dhe Mireqenies”

U themelua me qellimin e vetem per te promovuar dhe ruajtur  traditen e ushqimit dhe prodhimeve shqiptare , si dhe rritjen e cilesise se sherbimit ne fushen e hoteleri-turizmit.

Meqenese Hoteleri Turizmi eshte nje pjese shume e rendesishme e Shqiperise ne jemi fokusuar totalisht ne permiresimi pozitiv dhe standartizues , promovimin e kushteve me te mira per zhvillimin e kesaj industrie ne Shqiperi.

Nepermjet programit tone kemi si qellim anetaresimin e prodhuesve vendas, bareve, restoranteve , hoteleve dhe individeve te ndryshem qe bejne pjese ne kete sektor. Synojme pjesemarrje sa me te madhe me qellim qe te arrijme te nxjerrim nje brez profesionistesh per te sherbyer industrise se Hoteleri Turizmit dhe tradites shqiptare.

BANER

Albanian Chefs & Cooks Association tashme zyrtarisht pjese e World Chef, organizon për herë të dytë Kompeticionin Ndërkombëtar të Gastronomisë, në kategoritë: ▪Kuzhinë ▪Piceri ▪Bar Ku do të ketë pjesëmarrës nga e gjithë bota. Si dhe Juri nga World Chefs Organisation. Aplikimet mund të bëhen në info@shum.al Ose pranë zyrave tona. Për më shumë info mund […]


Regjistrimet për kursin 9 muaj të gatimit hapen:

 Shtator 2017 - Qershor 2018

Ju kujtojmë se grupi ka vetëm 15 studentë dhe puna  garantohet nga SHUM , e cila ndërmjetëson procesin. Gjithashtu duke patur statusin e anëtarit studentet përfitojne nga kjo mundësi e vecantë.

APLIKO TANI PER TU BERE PJESE

Send an email registration to become part of our association and will immediately benefit from the status of member