Albanian Chefs & Cooks Association

Albanian cooks&chefs Association FINALAlbanian Chefs and Cooks Association u krijua ne 2015 dhe prej 2 vitesh ka aplikuar për tu bërë pjesë e World Chef dhe strukturës së saj. Aktualisht ajo përbëhet nga 70 chefa kuzhine dhe 120 kuzhinier. Eshte e vetmja skuader kombetare qe perfaqeson Shqiperine ne arenen nderkombetare ne te gjitha kompeticonet e gatimit dhe jo vetem.