All posts by: admin

About admin

Albanian Chefs & Cooks Association tashme zyrtarisht pjese e World Chef, organizon për herë të dytë Kompeticionin Ndërkombëtar të Gastronomisë, në kategoritë: ▪Kuzhinë ▪Piceri ▪Bar Ku do të ketë pjesëmarrës nga e gjithë bota. Si dhe Juri nga World Chefs Organisation. Aplikimet mund të bëhen në info@shum.al Ose pranë zyrave tona. Për më shumë info mund […]