Evente

04Sep 2016

Shoqata e Ushqimit dhe Mireqenies ne bashkpunim ne KAP Shpk organizojne Eventin “Tocca a Noi” Kauza e te cilit eshte mbledhja e fondeve ne ndihme te te demtureve nga termeti ne Amatrice dhe zonat rreth saje. Ku struktura jone “ALBNIAN CHEFS & COOKS” do te bejne te mundur gatimin e Pastes all’Amatriciana, te gjithe Chefat […]

  • 1
  • 2