Albanian Chefs & Cooks Association tashme zyrtarisht pjese e World Chef, organizon për herë të dytë Kompeticionin Ndërkombëtar të Gastronomisë, në kategoritë:

▪Kuzhinë

▪Piceri

▪Bar

Ku do të ketë pjesëmarrës nga e gjithë bota.

Si dhe Juri nga World Chefs Organisation.

Aplikimet mund të bëhen në info@shum.al

Ose pranë zyrave tona.

Për më shumë info mund të na kontaktoni në Viber ose Whatsapp +355682020522

Eventi ne FB: https://www.facebook.com/events/232804827414211/?active_tab=discussion