Kompeticionet brenda dhe jashtë vendit

- Organizimi dhe ideimi i konkursit televiziv “Black Box” ne TV Klan me përfaqësimin e Chefave të Albanian Chefs and Cooks Association dhe juri speciale, drejtorin e World Chefs për Europën Jugore

– Mars/Prill/Tetor 2017 Albanian Chefs and Cooks Association është përfaqësuar në kompeticionet internacionale (Kroaci,Mal i Zi,Ukraine)  nën mbikqyrjen e “World Chef” nga chefat e saj dhe shkollat profesionale shtetërore, ku ka arritur te vleresohet me medalje ari.

Së shpejti : Alb Cook Fest 2018