Kurse

6

KUZHINIER

Nga: Albanian Chefs & Cooks Association

Kohezgjatje: 6-9 muaj

Ore: 526 - 802

Grupe: 15-20 persona

Teori dhe praktike

5

PASTICIER

Nga: Albanian Chefs & Cooks Association

Kohezgjatje: 6-9 muaj

Ore: 526-802

Grupe: 10-15 persons

Teori dhe praktike


10

PICAJOL

Nga: Albanian Chefs & Cooks Association

Kohezgjatje: 2 muaj

Ore: 72

Grupe: 15-20 persona

Teori dhe praktike


9

AMVISE

Nga: Albanian Chefs & Cooks Association

Kohezgjatje: 1 muaj

Ore: 30

Grupe: 15-20 persons

Teori dhe praktike


3

BANAKIER

Nga: Albanian Chefs & Cooks Association

Kohezgjatja: 2 muaj

Ore: 70

Grupe: 15-20 persona

Teori dhe praktike


3

KAMARIER

Nga: Albanian Chefs & Cooks Association

Kohezgjatja: 2 muaj

Ore: 70 Grupi: 15-20 persona

Teori dhe praktike


7

HOTELERI/TURIZEM

Nga: Albanian Chefs & Cooks Association

Kohezgjatja: 9 muaj

Ore: 802

Grupe: 15-20 persona

Teori dhe praktike


8

BUKEPJEKES

Nga: Albanian Chefs & Cooks Association

Kohezgjatja: 1 muaj

Ore: 70

Grupe: 15-20 persona

Teori dhe praktike