Veprimtaria

  • Arsimim profesional, kurse profesionale , asistencë menaxhimi dhe marketingu, ndërmjetësim punësimi i kursantëve tanë dhe stafeve profesionale të sektorit.
  • Organizimi i seminareve dhe masterclass me shefa shqiptarë dhe të huaj. Asistence startup restorant /hoteleri dhe trajnimi i stafit në ambjentin e biznesit. Binjakëzimi dhe bashkëpunimi me institucione të ngjashme shtetërore ose private që operojnë në të njëjtën fushë.
  • Hapjen e qendrave të formimit profesional në të gjitha fushat e hoteleri-turizmit edhe në rrethe
  • Tashmë si nevojë e tregut dhe organizimit të shefave dhe kuzhinierve shqiptarë SHUM ka formuar shoqatën simotër “Albanian Chefs & Cooks Association” (2016), e cila së shpejti do të jetë pjesë e “World Chef”